OPLEIDING GEVOLGD?

Vind hier alles wat je nodig hebt

Welkom op mijn cursusoverzicht voor Cevora

Je vindt hier per module de lesinhoud terug.

UPDATE

Mijn cursusmateriaal is beschermd met een wachtwoord. Wens je hiervoor toegang of heb je een vraag over de les : stuur me gerust een bericht op LinkedIn of via romana@invisiblepuppy.com!

Module 1: social media marketing

In deze tweedaagse basisopleiding leid ik je rond in het digitaal landschap van vandaag en wijs ik je op de rol van social media in een breder kader. Een kader dat vooral verder gaat dan fluffy posts of promotionele content alleen. Stap voor stap gaan we samen dieper in op hoe je je communicatie efficiënt kunt optimaliseren naar én met je klant. 

 We starten vanuit de strategische benadering en duiken vervolgens de praktijk in met enkele oefeningen. Per kanaal bespreken we de do’s en don’t’s waar jij onmiddellijk mee aan de slag kan, zowel voor B2C als voor B2B.

En als je me vraagt wat het doel is van deze opleiding? Dan is dat jou inspireren met verfrissende inzichten en voorbeelden. Niet van de Amerikaanse multinationals, maar af en toe eens een bedrijf van bij ons om de hoek. 

Module 2: COMMUNITY MANAGEMENT

In deze dagopleiding neem ik je mee in de wereld van community management en de rol van de community manager (niet te verwarren met een social media manager). Ik presenteer je de belangrijkste socialmediatrends en toon je exact waarom community management daar zo goed op aansluit. Zo  bekijken we de verschillende online kanalen en hun mogelijkheden om jouw community te ondersteunen of op te bouwen. We raken tevens diverse topics aan zoals webcare, brand awareness en conversation management. Dit zodat je goed en wel door hebt dat community management veel meer is dan alleen een pagina beheren op social media.

Aan de hand van een paar concrete cases en oefeningen kijken we vervolgens naar hoe we een online community levendig en up-to-date houden.

Aankomende opleidingen:

  • 9 november 2020 in Gent
  • 26 november 2020 in Edegem
  • 10 december 2020 in Hasselt

RESULTAATGERICHT DIGITAAL ADVERTEREN VIA SOCIALE MEDIA

In deze dagopleiding geef ik je de basis om degelijk te adverteren op Facebook, Instagram en LinkedIn. We starten vanuit de essentie: de doelgroep leren kennen en  afbakenen. Zo bespreken we kort het opstellen van buyer persona’s en de rol van deze persona’s in de customer journey. 

Nadien bekijken we de kunst van het campagnevoeren in een breder kader en werken we samen een klassikale case uit. Afsluiten doen we met een volledige walk-through in Facebook Bedrijfsmanager en LinkedIn Campaign Manager en het analyseren van de resultaten.

Aankomende opleidingen:

  • 27 oktober 2020 in Zaventem
  • 17 november 2020 op Zoom (opgelet: verkorte versie van 4 uur!) 
  • 24 november 2020 in Gentbrugge
  • 15 december 2020 in Antwerpen

Fundamenten van digitale marketing

Opmerking: deze les wordt standaard gegeven door mijn collega Guido Everaert. Onze indeling wijkt iets af van elkaar, maar geen nood: de essentie blijft hetzelfde en je gaat nog steeds met een degelijke basis naar huis.

Aankomende opleidingen:

  • 29 oktober 2020 in Leuven
  • 5 november 2020 in Gent
  • 1 december 2020 in Elewijt-Zemst

Content marketing

Opmerking: deze les wordt standaard gegeven door mijn collega Guido Everaert. Onze indeling wijkt iets af van elkaar, maar geen nood: de essentie blijft hetzelfde en je gaat nog steeds met een degelijke basis naar huis.